Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Tips and Tricks for a Bright Smile * Λευκότερο Χαμόγελο με Φυσικό Τρόπο

Όλες μας επιθμούμε ένα αστραφτερό χαμόγελο, σαν αυτό των Χολιγουντιανών σταρ!


 Παρ' όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζουμε, πως όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα των δοντιών μας (εννοείται το φυσικό μας χρώμα), τόσο πιο υγιή είναι αυτά.

Η λεύκανση, αν και άμεσα αποτελεσματική έχει πολύ υψηλό κόστος, αφού ξεκινά από τα 150€ περίπου.

Εάν λοιπόν, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα για μια λεύκανση, παρακάτω προτείνω 3 τρόπους για λευκότερα δόντια γρήγορα!

Ξεκινάμε!!

1. Βάλτε ένα έντονο κραγιόν

Θα έρθει σε αντίθεση με το χρώμα των δοντιών σας. Προτιμήστε χρώματα με βάση το μπλε όπως βατόμουρο, μπορντώ αλλά και κόκκινο. Αποφύγετε τα Nude χρώματα (παρόλο που είναι αρκετά διαδεδομένα τον τελευταίο καιρό) καθώς αυτά ενισχύουν την κίτρινη αίσθηση των δοντιών.

2.Διαλέξτε φράουλες αντί για λεμόνι ή λάιμ και δείτε τα δόντια σας να λαμπουν!
Ακολουθήστε την κλασσική συνταγή baking soda και αντί για χυμό λεμονιού πολτοποιήστε φράουλες (μια μικρή ποσότητα μείγματος αρκεί). Τρίψτε τα δόντια σας μία ή (το πολύ) δύο φορές την εβδομάδα -μην καταστρέψουμε και το σμάλτο!- και σε λίγο καιρό θα δείτε τεράστια διαφορά!
3. Αποφύγετε φαγητά και ποτά που λεκιάζουν
Σκεφτείτε οποιεσδήποτε τροφές μπορούν να γεμίσουν λεκέδες τα λευκά σας ρούχα. Καφές, τσάι, κόκκινο κρασί, ξίδι μπαλσάμικο είναι μερικές από αυτές. Το χειρότερο από όλα είναι οτιδήποτε είναι καυτό. Έρευνες έχουν δείξει πως οτιδήποτε καυτό τείνουμε να το κρατάμε περισσότερη ώρα στο στόμα μας με αποτέλεσμα να του επιτρέπουμε να δράσει! Γι' αυτό προσοχή! Προτιμάμε κρύα υγρά ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που ο καιρός το επιτρέπει και δεν ξεχνάμε ούτε μια στιγμή το πολύτιμο νεράκι που αποβάλλει και τις τοξίνες!












Ελπίζω να σας βοήθησα και να σας φανούν χρήσιμες οι συμβουλές! Καλημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου